showroom_header.jpg

Showroom

Vakgarage Leithon is het onafhankelijke BOVAG autobedrijf tussen alle merkdealers op het industrieterrein de Baanderij in Leiderdorp. Doordat wij niet gebonden zijn aan een merk krijgt u van ons een eerlijk advies. Wij hebben ca. 30 occasions voor u op voorraad. U kunt bij ons terecht voor een zeer jonge occasion die als demo auto is gebruikt, tot aan een occasion die door een klant is ingeruild en in onze eigen werkplaats weer volledig showroomklaar is gemaakt.

Mocht het zo zijn dat u in onze voorraad niet de occasion van uw dromen kunt vinden, schroom dan niet om (geheel vrijblijvend) een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Wij zijn vaak in staat om op een zeer korte termijn toch de occasion te vinden die u zoekt.

Wilt u uw boot, motor of caravan bij ons inruilen dan bestaat hiervoor ook de mogelijkheid. Door onze ontzettend ruime opzet en zeer ruime mogelijkheden op het gebied van financieringen en verzekeringen, heeft u buiten een zeer ruime keus in occasions ook nog alle mogelijkheden om uw occasion voordelig te rijden.

Vakgarage Leithon is NIET het adres voor koopjes-jagers die zich laten leiden door vage aanbiedingen, maar wel het adres voor een betrouwbare gebruikte auto tegen een zeer concurrerende prijs.

Kom eens kijken in onze showroom aan de Touwbaan 2 te Leiderdorp. Wij maken graag persoonlijk kennis met u.